Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Flis & Våtrom AS

Kvalit​et

Kompetanse

Kreativitet

Anbefalinger fra kunder

Gunnar Laastad (privat) Innsendt Tir 19:11 30.06.2015

K3/ Patrick har støpt gulv og flislagt gulv og vegger i vårt nye bad. I den forbindelse har han også vært svært delaktig i å velge flisformater som passer i rommet. Hans evne til å se hva som passer og ikke passer er svært verdifull. Han har også en svært høy håndverksmessig standard både når det gjelder overflater, tilpasninger og overganger. Vi har bare gode ting å si om Patrick som håndverker og fagmann, og kan trygt anbefale Patrick til alle som trenger en proffesjonell flislegger.

Signe Kjøs (privat) Innsendt Fre 10:28 31.07.2015

Vi engasjerte K3/Patrick til å legge nytt kjøkkengulv sommeren 2015 og er

kjempefornøyd med resultatet. Arbeidet ble utført raskt, grundig og nøyaktig, og Patrick sto også for samordning med øvrige håndverkere (snekker, elektriker,rørlegger mfl). Alt gikk etter tidsplanen, og vi har fått et flott og solid gulv. Patrick var svært hyggelig å samarbeide med, og vi anbefaler ham på det varmeste!

Terje Sandberg (privat) Innsendt Man 13:42 17.08.2015

K3/Patrick har reparert et inngangsparti i vår bolig. Vi hadde noen sprukne fliser som han tok opp og la nye. Patrick er veldig kvalitets-orientert og opptatt av både å finne praktiske løsninger og av det estetiske. Han arbeider raskt og effektivt. I tillegg var alt rengjort og gamle ødelagte fliser fjernet. Vi er svært fornøyd med resultatet.

Jon Skabo (privat) Innsendt Lør 11:33 08.09.2015

Jeg kan på det sterkeste anbefale K3/Patrick som fliselegger. Han gjør en glimrende jobb innenfor avtalte tidsfrister. Jon Skabo

Peter Brown (privat) Innsendt Tir 20:03 06.10.2015

K3/Patrick gjorde en nydelig jobb med å legge veggfliser på mitt kjøkken. Samarbeidet var utmerket, og han var fleksibel da flisene jeg hadde bestilt fra ekstern leverandør ble forsinket i flere omganger. Han arbeidet raskt og presist, og han fant gode, estetiske løsninger. Anbefales på det sterkeste!

Heid Leganger-Krogstad (privat) Innsendt Ons 10:40 04.11.2015

K3 ved Patrick har fornyet vårt flislagte uteområde(45m2) innenfor noen teglsteinmurer. Dette arbeidet er gjort med stor presisjon og faglig kyndighet. Resultatet er godt. Han er pålitelig og holder angitte tider.

Runar Setsaas (privat) Innsendt Ons 21:04 25.11.2015

K3/Patrick har deltatt i renovering av to baderom i huset vårt fra 1960. Vi hadde valgt ut flere typer flis til hvert baderom, både store fliser og mosaikk. Jobben ble svært pent utført, presist og med høyt servicenivå. Vi fikk mange gode råd på veien, og er meget fornøyd med både baderommet og wc-rommet. Ikke minst er Patrick veldig hyggelig, til å stole på og svært nøyaktig. Det var ryddet og flisene var polert da han avsluttet arbeidet. Vi kan anbefale hans arbeid på det varmeste.

Svein Sunnvoll (privat) Innsendt Man 21:22 30.11.2015

K3/Patrick la fliser over kjøkkenbenken vår, og gjorde det med fagmessig og estetisk meget godt resultat. Lett å samarbeide med og serviceinnstilt var han også. Vi er veldig fornøyd.

Arild og Kari Thaulow Bremnes (privat) Innsendt Tor 18:14 07.01.2016

Vi ble anbefalt Patrick/K3 av vår leieboer når vi skulle hel renovere vårt bad i 1.etg. Patrick kom på befaring og han foreslå hvilke type gulv- og veggfliser som ville passe inn i vårt gamle og spesielle hus fra midten av 1800 tallet. Han kom også med forslag om å heve takhøyden opp igjen til eksisterende høyde som var litt over 3 m. Noe vi ikke har angret et sekund på. Da kunne kona få lysekrone på badet. Etter at snekkeren hadde gjort sitt arbeid, kom Patrick og utførte alt med støping av gulv, membran og flis legging mm. Han utførte dette arbeidet med høy faglig kompetanse, dyktighet og nøyaktighet. Resultatet er vi meget godt fornøyd med. Han er en utrolig trivelig kar som kan anbefales på det varmeste!

Finn Ivar Eriksen (privat) Innsendt Søn 17:48 10.01.2016

K3/Patrick har en presisjon og dyktighet i faget som er meget sjelden å se. Han utfører jobben med nøyaktighet og profesjonalitet. Han er hyggelig pålitelig og meget lett å samarbeide med. Han kan trygt anbefales til alle som skal ha lagt fliser.

Lisbeth Wathne Svinø (privat) Innsendt Tors 14:42 21.01.2016

Broren min er rørlegger og da vi trengte en fagmann inn flislegging så anbefalte min bror den beste flisleggeren han visste om: Patrick/K3.

Patrick har gjort en super jobb hos oss, en jobb som omfatter både store og små formater. Silikonfugene er helt perfekte. Vi anbefaler Patrick på det varmeste til alle som ønsker flislegging på topp nivå

Tone Harr (privat) Innsendt Ons 17:58 27.01.2016

K3/Patrick la fliser på to bad for oss sommeren 2015. Det var gjort i henhold til avtalt tid og pris. Det var pent gjort. Der det måtte til med kreative løsninger, var det ikke noe problem for ham. Dette firmaet kan trygt anbefales videre!

Karin Aarnes (privat) Innsendt Tors 21:23 14.04.2016

Samboeren og jeg har nettopp pusset opp badet i huset vårt. Entreprenøren Ødegaard og Sterten valgte å sette bort flislegging til en profesjonell flislegger. Valget falt på Patrick hos K3 Flis. Det er vi veldig takknemlig for. Patrick er fantstisk positiv, hyggelig, arbeidssom og en utrolig dyktig fagmann. Da butikken ga oss flis med feil oppdaget Patrick det fort og sørget for at vi fikk andre fliser uten ekstra kostnad. Han sørget også for at butikken betalte timene han hadde brukt på å ordne opp i leveransen. Da regningen kom var det ingen overraskelser. Han kom med råd og tips på hva som ville se best ut på vårt bad. Resultatet ble et feilfritt(tro meg, jeg har rett), nydelig bad i delikate farger. Vi gir Patrick våre varmeste anbefalinger. Vi ville ikke nølt med å bruke han igjen.

Tone S. B. (privat) Innsendt Tirs 10:25 7.02.2017

K3/Patrick ble engasjert til å legge nye keramiske mosaikkfliser på gulvene på to bad i min nye leilighet på Fornebu i begynnelsen av januar 2017. Arbeidet ble utført raskt og profesjonelt, og ikke minst godt innenfor både tidsplanen og budsjettet. Han fant dessuten gode kreative løsninger. Jeg er svært fornøyd med resultatet, og samarbeidet med Patrick var utmerket. Anbefales!

Ola Foss Eriksen (privat) Innsendt Man 16:04 15.05.2017

K3/Patrick har støpt gulv, lagt membran og flislagt gulv og vegger på badet mitt. Alt utført innenfor estimert tid og tilbudt pris. Jeg var så heldig at jeg fikk hjelpe Patrick med å støpe gulvet, og da skjønte jeg fort at han var rette mannen for denne jobben. Maken til presisjon og perfekt sluttresultat har ikke jeg sett. Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med Patrick og jobben han har gjort hos meg. Så han kan absolutt anbefales!

Ingjerd Larsson (privat) Innsendt Ons 10:32 2017-12-20

Da vi skulle pusse opp toalett og gang hvor det bl.a. skulle legges nye varmekabler og fliser, ble vi anbefalt å kontakte K3/Patrick av noen venner som ville oss vel. Vi fikk tillit til Patrick fra første stund. I tillegg til å ha høy faglig kompetanse er han også serviceinnstilt og hyggelig, og hans råd og anbefalinger var absolutt verdt å følge. Han er nøyaktig og effektiv, og det endelige resultatet er vi svært fornøyde med. Hans yrkesstolthet viser seg også i hvem han har med på laget; rørlegger, snekker og elektriker har alle gjort en meget god jobb. Velger du K3 og Patrick, er du i trygge hender!

Fam. Briseid (privat) Innsendt Ons 15:35 2018-03-19

Vi har totalrenovert et bad/vaskerom på 9 m2. Vegger og gulv er flislagt av k3/Patrick og resultatet er av ypperste klasse (inkl. støping/membran-arbeid) Pålitelig, arbeidsom, en fagmann med sans for detaljer. Vi kan trygt anbefale k3/Patrick

Bjørn Bergrem (privat) Innsendt Tirs 14:07 2018-09-11

Vi har nettopp pusset opp badet og flislagt i entre.

K3/Patrick har gjort en flott jobb for oss - faglig dyktig og svært kompetent. Har sans for detaljer og er perfeksjonist - verd å lytte til når ulike valg skal gjøres. Ingenting overlatt til tilfeldighetene og alt i hht plan. Patrick får de beste anbefalinger fra oss!

Håvard Strøm (privat) Innsendt Tirs 23:19 2019-01-08

Patrick gjorde en strålende jobb da vi pusset opp badet vårt. Han er veldig hyggelig, ga gode tips og råd underveis og utførte jobben med stor faglig tyngde og nøyaktighet. Han yter en fantastisk service, er presis og følger opp avtaler på en forbilledlig måte. Han får mine beste anbefalinger, og jeg er kresen 😁

Beathe Hovland (privat) Innsendt Tirs 11:39 2019-01-29

Vi er svært fornøyd med jobben Patrick utførte hos oss i forbindelse med flislegging av vårt bad i 2 etg. Patrick er svært dyktig og kreativ, pålitelig og løsningsorientert !! Han så alltid muligheter og løsninger på evt. utfordringer! Arbeidet han har utført holder høy kvalitet og vi kan anbefale han på det varmeste! Hilsen Beathe og Martin

Truls Kristiansen (privat) Innsendt Tirs 18:39 2019-05-23

Vi har foretatt totaloppussing av vårt bad. Er veldig fornøyd med arbeidet Patrick har gjort. God kommunikasjon om hva og når ting skal skje. Veldig gode råd med hva slags type fliser vi burde ha og også det samme med innredning. Patrick har virkelig nesen for detaljer og har flislagt til det perfekte og sto også for samordning med øvrige håndverkere (snekker, elektriker, rørlegger,maler mfl). Anbefales på det sterkeste.

Hege Marian Skaug-Ellis (privat) Innsendt Tirs 12:08 2019-11-04

Vi har totalrenovert et hus og flere rom i kjeller har blitt omgjort til et stort bad (13 kvm). Patrick har omtrent bygget opp hele rommet, fra støp på gulv, avretting av vegger, membran og deretter flislegging gu​lv/vegger. Jobben er utført til vår store tilfredshet. Kvaliteten på arbeidet kunne ikke vært bedre!! Patrick er både hyggelig og hardtarbeidende og ble nærmest en del av familien de ukene han jobbet hos oss. De som engasjerer Patrick vil være svært heldige, både i forhold til selve personen Patrick er, men også de faglige kvalifikasjonene han innehar. Vi kan anbefale han på det sterkeste K3 Flis og Våtrom AS.

Beate Krokan Carlsson(privat) Innsendt​ Tirs 08:07 2021-06-03

Dyktig, effektiv og hyggelig flislegger. Patrick var fin å samarbeide med. Han har høy fagkompetanse og stolthet i forhold til ut​føring av arbeidet og har en klar formening om det visuelle uttrykket. Han kom med innspill og ideer og bidro til gode løsninger. Jeg anbefaler gjerne Patrick videre. 

Berit Engen Møller (privat) Innsendt 2021-11-02 15:07

Vi har vært meget godt fornøyd med Patrick. Han har utført alt på vårt bad meget bra.(støp ,membran ,flis) Kan stole 100 prosent på ham.

Sophie R. Sæthre (privat) Innsend 2021-11-03 14:56

Vi har bygget nytt hus og K3/Patrick ha levert 4 bad samt inngangsparti. Vi er SVÆRT fornøyd med jobben Patrick har gjort i vårt nye hjem. Han er nøye, tydelig, effektiv og han har høy kompetanse på feltet som har gitt oss den beste rådgivning.

Patrick har levert et resultat som er over all forventning! Han har lagt flisformater av 60x60, 120x60 og et inngangsparti i mønsteret Opus Romano (NATURTSTEN) som er langt fra standard. I tillegg er det flere nisjer på alle bad, gjærede fliser og innrammet badekar hvor alle linjer og kutting av fliser er nøye gjennomtenkt. For utenom det faglige er Patrick jovial, løsningsorientert og ikke minst veldig serviceinnstilt. Er dere så heldige å få signet Patrick på oppdraget deres vil dere garantert neppe bli skuffet. Vi er superfornøyd og igjen anbefaler han på det aller høyeste.

Brit Smedsrud (privat) Innsend 2022-02-07 09:31

Vi hadde et utfordrende prosjekt med renovering av et trangt og lite bad med skråtak i 2. etg. Patrick hjalp med å finne gode løsninger både med fliser og innredning, og med hans erfaring og kompetanse fikk vi et funksjonelt bad med et helhetlig estetisk uttrykk som vi ble veldig fornøyd med. Han gjorde et nøyaktig og pent arbeid til en ypperlig fagmessig standard. Med Patrick var vi i trygge hender, og jeg anbefaler ham på det varmeste.

Tonje Wejden og Fredrik Spigseth (privat) Innsend 2022-02-27 22:44

Patrick har støpt gulv med armering og fall, smurt membran og lagt fliser på våre to bad. Han er både grundig og nøye, og ikke minst er sluttresultatet veldig bra.

Vi opplever han som erfaren og initiativrik. Han ser løsninger og kommer med gode forslag og anbefalinger. Han er opptatt av sluttresultatet skal se pent ut, og gir gode råd slik at vi som kunde sitter igjen med to fantastiske bad.

Det er tydelig at Patrick legger sin ære i å utføre arbeidet skikkelig! Han er pålitelig, kommuniserer godt, holder avtaler og er hyggelig og omgjengelig. Det har vært en sann fornøyelse å samarbeide med han.

Oppsummert er vi strålende fornøyd med våre to nye bad og jobben han har gjort! Vi vil på det sterkeste anbefale han til andre. 

Mette Ruud & Trond Sæthre (privat) Innsend 2022-03-09 20:05

Vi holder på med totalrenovering av to bad i vårt hus fra 1989. Firmaet K3 Flis & Våtrom AS v/Patrick Meyer ble valgt på grunnlag av grundig vurdering og en rekke svært gode referanser.

Første bad er nå ferdig og det viser seg at valget av K3/Patrick har vært særdeles vellykket!

Vi kan trygt si at leveransen står over all forventning. Patrick er en fagmann av de sjeldne, han er presis, nøyaktig, kreativ, løsningsorientert og absolutt til å stole på.

I eldre hus som vårt er det alltid uforutsette ting som dukker opp f.eks. skjeve vegger ute av plan og lodd, dette ser Patrick umiddelbart og retter opp alle feil på en profesjonell måte slik at slutt-resultatet etter ferdig flislegging blir absolutt perfekt!

Badet ble levert nøyaktig på tid og til avtalt pris og umiddelbart etter ferdigstillelse fikk vi all nødvendig våtroms dokumentasjon behørlig tilsendt fra K3/Patrick.

Vi er svært fornøyd med leveransen og ser frem til at Patrick tar fatt på neste bad hos oss.

I tillegg til å være en eminent håndverker så er Patrick en jovial og kunnskapsrik person som det er veldig hyggelig å ha på besøk i huset. Vi anbefaler K3 Flis & Våtrom AS på det aller varmeste. 

Hanne Stokland (privat) Innsend 2022-08-26 10:18

I forbindelse med totalrenovering av bad, anbefalte byggentreprenør Ødegaard&Sterten AS å engasjere K3/Patrick til arbeidet med støp, membran og flis. Og vi kunne ikke vært mer fornøyde! Patrick har svært høy fagkompetanse og er kvalitetsbevisst, løsningsorientert og serviceinnstilt. Han har en presisjon og nøyaktighet av det sjeldne, og finishen på arbeidet er av usedvanlig høy håndverksmessig standard. I tillegg er han pålitelig, effektiv og kjempehyggelig! Vi vil på det aller sterkeste anbefale K3/Patrick:)

Taran og Jørgen (privat) Innsend 2022-07-20 11:47 

Patrick har levert støp-membran og flis på vårt nye bad og en full vegg i kjøkkenet. Dette er håndverk og flis på svært høyt nivå! Skrå kjærte hjørner, en flislagt nisje, innebygget badekar og dekorflis i vill forbandt. Patrick er en som koser seg med en utfordring, arbeider med humør og presisjon og kommer meg egne forslag som gjør sluttresultatet perfekt! Kan varmt anbefalt ham!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

* En gyldig email-adresse er påkrevd for å kunne sende beskjeder. Email-adressen din vil ikke bli publisert og kan heller ikke sees av andre.